Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A kapszulás kávé tökéletes ízvilága lebomló változatban

A kapszulás kávék évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek, ami persze nem meglepő, hiszen segítségével pillanatok alatt barista ízélményben lehet részünk, legyen szó akár egy egyszerű Espresso-ról vagy egy réteges Caffe Latte-ról.

A környezetkímélő életmódot folytatók körében mindeddig azonban háttérbe szorult ez a gyors és kényelmes kávézási opció, hiszen nem akarták a környezetet feleslegesen terhelni. Természetesen a gyártók is felismerték ennek fontosságát, ezért egyre többen kezdtek el kísérletezni lebomló kapszulákkal. Ez a folyamat lehetővé tette, hogy most már azok számára sem kell lemondani a kapszulás kávé nyújtotta kényelemről és ízvilágról, akik eddig környezetvédelmi okokból választottak más megoldást. A leírások, csomagolások erre egyértelműen fel is hívják figyelmünket, csak keressük az organikus jelöléseket.

Webáruházunkban is találhattok ilyen termékeket, ilyen például a Segafredo lebomló kávékapszula, ami Nespresso gépekkel kompatiblis és a már megszokott finom, krémes mégis intenzív aromát kínálja a hagyományos változat mellett organikus csomagolásban is.

A Segafredo alapvetően is kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra. A lebomló kávékapszulában használatos EcoPure technológiát a Milánói Egyetemen az Ökológiai Kutatóintézet fejlesztette ki, ami biztosítja a 100%-os biológiai lebomlást. Illetve érdemes azt is megemlíteni, hogy a fenntarthatóság jegyében nem csak a kávékapszula organikus, hanem a gyártási folyamatok során is támogatják az ilyen jellegű törekvéseket.

Reméljük a fenti információkkal sikerült a kétségeket eloszlatni és kedvet csinálni a kapszulás kávé nyújtotta örömökhöz, hiszen így már tényleg környezeti terhelés nélkül élvezhetjük a mindennapi kávénkat.

Keresés